mandag 18. august 2014

Proteinlapper

Her er oppskriften jeg lovte på proteinlappene/pannekakene som jeg omsider har klart å få til. Ikke bare henger de sammen etter steking. De smaker også kjempe godt! Se der! To fluer i en smekk! Hvem hadde trodd det?

Du trenger:
1 banan
50g. havregryn
2-4 ss. vann eller skummet melk
1 egg
1-2 ss. Sukrin
1/2-1 dl. Bakepro (bakeprotein)
50g. mager kesam (ev. mager vanilje kesam)
40g. bær (etter ønske)
1/2-1 ts. fett til steking (personlig foretrekker jeg Cocosa)

Fremgangsmåte:
1) La væske (vann/melk) svelle en liten stund med havregryn - helst over natten.
2) Rør inn egget og mos deretter bananen inn i blandingen.
3) Tilsett Sukrin og Bakepro (ev. litt salt om ønskelig)
Dersom blandingen blir veldig fast, tilsetter du litt mer væske til du får ønskelig konsistens - IKKE for flytende! Da får du grøt, ikke pannekaker.
4) Smør litt av fettet ut i pannen og doser tre-fire små lapper i pannen av gangen.
5) Serveres med mager kesam og bær

Tips: Når jeg vil ha kesamen noe søtere, tilsetter jeg noen dråper vaniljeessens og litt sukrin. Nom nom!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar